Novi Beograd

Secutor Novi Beograd
Omladinskih Brigada 31, (Sc Sinergija)
063 314-552

O Klubu

MMA klub 'Secutor' osnovao je Jovan Milićević 02.02.2002 godine. Klub je jedan od najtrofejnijih amaterski MMA klubova Srbije.

U okviru modernog sportskog centra nalazi se borilačka sale pod strunjačama ukupne površine 200 m2. Sala je u potpunosti opremljena za treniranje MMA sporta i Brazilskog Jiu Jitsu. Provetrenost i ventilacija su na optimalnom nivou. Centar poseduje zasebnu žensku (150 m2) i mušku (250 m2) svlačionicu sa tuš kabinama i lokerima za svakog člana.

Prostor je idealno opremljen za sve vrste treniranja MMA (strunjače / oktagon / ring), od rekreativnog do takmičarskog nivoa. Grupe za treniranje su podeljene prema starosnoj dobi polaznika od dečije (6-13 godina) / kadeti-juniori (od 14 - 18 godina) / seniori i veterani. Prema broju članova na treninzima, postoji mogućnost individualnih kao i grupnih treninga (u manjim grupama ili kolektivno).

Grupa su podeljene na početnički-rekreativni nivo i takmičarski nivo, oba pola i svih uzrasta. MMA treninzi su zasnovani na parternim, rvačkim i udaračkim tehnikama i osnovni cilj je u podizanju tehničko-kondicionog nivoa polaznika. Intenzitet i nivo treniranja variraju od niskog do visokog stadijuma. Sparinzi se na početničkom nivou ne rade izuzev situacionih uvežbavanja tehnika (poludogovoreni sparing). Posebna pogodnost napretka jeset i to što u akademiji 'Secutor' treninzi traju 2 sata što omogićava rad na svim segmentima MMA borenja (udaranje-rvanje-parter).

Za one koji žele da se takmiče, predviđena je mogućnost treniranja 6x nedeljno, što omogućava brži napredak i bolju pripremljenost takmičara u svim segmentima MMA borenja.

Raspored

Raspored

Instruktori

Instruktor - Jovan Milićević

Jovan Milićević

Prvak Jugoslavije u BJJ-u i bivši takmičar u boksu. Jovan je osnivač akademije i glavni MMA trener. Poseduje trenerske licence za MMA, BJJ (crni pojas 1. stepen 2016) i Grappling, ujedno je trener karatea i rvanja.

Instruktor - Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i zaslužni sportista, dobitnik je stipendije rvačkog saveza Srbije. Aleksandar je BJJ crni pojas 1. Dan i glavni BJJ trener u Secutor akademiji, osvajač brojnih svetskih i evropskih takmičenja i MMA borac.